Türk Halk Müziği Korosu’ndan yeni yıl konseri

Nilüfer Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, yeni yıl konseriyle sanatseverlerin karşısına çıktı. Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryum’daki konseri çok sayıda halk müziği tutkunu izledi. Şef Yaşar Kemal Alim yönetimindeki koro, izleyenleri diyardan diyara götürdü. Aşık Veysel ve Karacaoğlan’dan da eserler  seslendiren koro, tam bir müzik ziyafeti sundu. Gecede, solo parçalar seslendiren koristler de büyük beğeni aldı. Salonu tıklım tıklım dolduran sanatseverler, performansından dolayı koroyu dakikalarca alkışladı.

Muhteşem gecenin sonunda Nilüfer Belediyesi Koordinatörü Dr. Sibel Özer, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Şef Yaşar Kemal Alim ve koroya çiçek vererek teşekkür etti.