Atatürk, Kadın ve Barış Sergisi Nilüfer’de

Ata Sanat Grubu’nun 30 kursiyeri yaptıkları çalışmaları sanatseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşadı. 30 kursiyerin toplam 60 eseri Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sergi Salonu’nda izlenime açıldı. Serginin açılışına Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Fırat Emiroğlu da katıldı. Açılışta konuşan Fırat Emiroğlu “Serginin temasının ‘Atatürk, Kadın ve Barış’ olması çok önemli. 3 büyük değerin üstüne kurulmuş bir sergi. Atatürk ilkeleri üstüne kuramadığımız hiç bir şey ayakta kalamıyor. Yine her şey de annelerimizin, kadınlarımızın omuzlarında yükseliyor. Barış ise bu dönemlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz bir şey. Bu sergide gerçekten çok büyük bir emek var. Sizlere Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey adına teşekkür ediyorum” dedi. Kursiyerler adına konuşan Gülseren Özay da “Hocam Faik Agayev ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e çok teşekkür ediyorum, her zaman yanımızda oldular” diyerek, bütün sanatseverleri sergiye davet etti.

Ata Sanat Grubu’nun “Atatürk, Kadın ve Barış” temalı sergisi 13 Şubat’a kadar Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sergi Salonu’nda izlenime açık kalacak.