CHP Ağrı İl Başkanı’ndan Bozbey’e ziyaret

Bursa’ya gelen CHP Ağrı İl Başkanı İbrahim Aslan, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’nde bulunan makamında ziyaret etti. Aslan ile Başkan Bozbey, gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundular. Başkan Mustafa Bozbey ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek Nilüfer’de uygulanan projeler hakkında da bilgi verdi. CHP Ağrı İl Başkanı İbrahim Aslan da iki kent arasındaki mesafelerin samimiyet ve içtenlik sayesinde yok olduğunu söyledi. Aslan, “Nilüfer Belediyesi’nin örnek projelerini yakından takip ediyoruz. Ağrı her ne kadar Bursa’ya, Nilüfer’e kilometrelerce uzak olsa da sizlerin samimiyeti ve içten davranışları iki kent arasındaki mesafeyi ortadan kaldırıyor” dedi.