696 KHK kapsamında Belediyemiz şirket işçiliğine geçiş başvuru sonuçları

Belediyemizde 4734 sayılı Kanun kapsamında görev yapmakta iken 696 sayılı KHK ve 01.01.2018 tarih ve 30288 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Kamu Kurum Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23. ve 24. Maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul Esasların Belirlendiği Tebliğ”de belirtilen kriterler kapsamında Belediyemize başvuru yapan personelin durumları incelenmiş olup; başvuruları kabul edilen (güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma formları sonuçlarının olumlu olması şartı ile) ve reddedilenlere ait listeler ekte yer almaktadır.Başvurusu kabul edilenler için sınav tarihi, sınav yeri ve diğer bilgiler daha sonra Belediyemizin İnternet Sitesinden tekrar duyurulacaktır.

Tespit komisyonu kararına göre Başvurusu Reddedilenler, ilan tarihinden itibaren 23 Şubat 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar gerekçesini de belirtmek suretiyle yazılı olarak itirazda bulunabilir. İtirazlar Bursa Valiliği İtiraz Komisyonuna veya itiraz komisyonuna iletilmek üzere Belediyemiz Hizmet Masalarına yapılabilir. 20/02/2018

Kabul edilenlere ait liste için tıklayınız...