Şarkıları “Kır Çiçekleri” için söylediler

Nilüfer Belediyesi, Bursa Dostlar Gezeği, Heykel Rotary ve Osmangazi Rotary Kulübü, Bursa’da Çağdaş Eğitim Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Kır Çiçekleri Okusun Diye kampanyasına destek vermek için konser düzenledi. Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun, Dostlar Gezeği ile birlikte sahne aldığı konser BAOB Oditoryum’da düzenlendi. Sunuculuğunu Zerrin Pehlivanoğlu’nun yaptığı geceye, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Aysel Okumuş, Bursa Dostlar Gezeği Başkanı Ömer Lapacı, Heykel Rotary Kulübü Başkanı Metin Tokgöz, Osmangazi Rotary Kulübü Başkanı Taner Bolcan ile Çağdaş Eğitim Kooperatifi Başkanı Buğra Küçükkayalar ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Şefliğini Filiz Başıbüyük’ün yaptığı Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, sahneye Dostlar Gezeği ile birlikte çıktı. İzleyiciler, koronun seslendirdiği birbirinden değerli eserlere eşlik etti, tempo tuttu. Konserin birinci bölümünde Bursa’daki gezek kültürü yaşatılırken ikinci bölümde de Bursalılar’ın da yakından takip ettiği sanatçı Çiğdem Gürdal, Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ile birlikte sahne aldı. Konserin geliri Çağdaş Eğitim Kooperatifi tarafından hayata geçirilen ‘Kır Çiçekleri Okusun Diye’ kampanyasına bağışlandı.

Gecenin sonunda Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Aysel Okumuş, sanatçılara Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına teşekkür ederek çiçek verdi.