Orman Haftası’nda 300 fidan daha toprakla buluştu

Nilüfer Belediyesi ağaçlandırma kampanyası kapsamında Orman Haftası’nda da yüzlerce fidan dikimi gerçekleştirdi. Fidan dikimi bu defa öğrencilerle gerçekleştirildi. Ertuğrul Mahallesi’nde düzenlenen fidan dikimine Nilüfer’deki 27 okuldan yüzlerce öğrenci katıldı. Daha yeşil bir dünya için fidan diken öğrencilerin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Huş, akasya, akça ağaç ve çam olmak üzere 300 fidanı, minik eller toprakla buluşturdu.

Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Tanrıöver, okul idarecilerine böyle bir etkinliğe katkıda bulundukları için teşekkür belgesi verdi. Fidanları toprakla buluşturan öğrenciler de, yeşil bir Nilüfer için fidan dikmekten mutluluk duyduklarını belirttiler.