Nilüfer Belediyespor Alper Hamurcu ile yola devam ediyor

Nilüfer Belediyespor voleybolda yeni sezon transfer çalışmalarına erken başladı. Vestel Venüs Sultanlar Ligi 2018-2019 sezonu için başantrenör Alper Hamurcu ile sözleşme yenileyerek 1 yıllık mukavele imzaladı. Sezon ortasında Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nda göreve başlayan Alper Hamurcu, kendisini 1 yıl daha Nilüferli yapan sözleşmeyi imzayı Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Aydın’ın makamında attı. Alper Hamurcu’nun sezon içindeki çalışma temposu ve disiplininden memnun olduklarını belirten Kulüp Başkanı Muhammet Aydın, “Alper hocamızla önümüzdeki yıl hedeflerimiz ve çalışma şartlarımız konusunda tam bir uzlaşı sağladık. Alper  Hamurcu 4 ay içinde yaptıkları ve takım performansındaki etkileri ile gelecek için hem bize, hem de Türk voleyboluna büyük ümit ve güven verdi” dedi.

Yuvada kaldığı için mutlu olduğunu söyleyen başantrenör Alper Hamurcu da gelecek sezon için başarı sözü verdi. Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun olan Hamurcu, Karşıkaya Spor Kulübü’nde voleybol altyapı antrenörü olarak antrenörlük hayatına başladı ve sırasıyla Genç Milli Takım, Halkbank, Eczacıbaşı Kulüplerinde görev aldı. Alper Hamurcu Türkiye A Kadın Voleybol Milli Takım Yardımcı Antrenörlüğü ve Nilüfer Belediyespor Başantrenörlüğü görevlerini birlikte yürütecek.