Nilüfer dansla şenlendi

Nilüfer Belediyesi dans atölyelerinde eğitim alan katılımcılar, Dünya Dans Günü kapsamında sundukları gösterilerle Nilüferliler’e unutulmaz anlar yaşattılar. Farklı yaş gruplarından 245 kişi, danslarıyla görsel bir şölen sundu. Nâzım Hikmet Kültürevi önündeki meydanda gerçekleşen etkinliği, alanı dolduran vatandaşlar ilgiyle izledi.  Eğlenceli geçen etkinlikte minikler, bale gösterileriyle büyülerken, sirtaki ve tango atölyesi katılımcıları da danslarıyla büyük alkış aldı. Nilüfer Halk Dansları Topluluğu’nun çocuk, genç ve yıldız grupları da, Türkiye’nin farklı yörelerinin halk oyunlarını sergiledi. Etkinlik, renkli bir finalle sona erdi. Gösteri yapan tüm dansçılar, katılımcılarla birlikte halay çekti.

Günün sonunda Nilüfer Belediye  Başkan Vekili Rahşan Duygu Tursun, Nilüfer Belediyesi dans atölyeleri eğitmenlerine, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına çiçek vererek teşekkür etti.