Selin Arifoğlu bir yıl daha Nilüfer’de

Geçtiğimiz sezon Sarıyer Belediyespor’dan transfer edilen H. Selin Arifoğlu, bir yıl daha Nilüfer Belediyespor Voleybol Takımı’nda oynayacak. Sözleşmeyi imzalayan Arifoğlu, Nilüfer Belediyespor ile iyi bir sezon geçirdiklerini söyledi. Genç voleybolcu, “Nilüfer Belediyespor ile ortak hedeflerimiz doğrultusunda  uzlaştık. Vestel Venüs Sultanlar Ligi 2018-2019 sezonunda başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

Eczacıbaşı Vitra altyapısında yetişen U23 ve Genç Milli Takım’da da görev alan Hazal Selin Arifoğlu daha önce Karşıyaka, Yeşilyurt, Çanakkale Belediyespor ve Sarıyer Belediyespor formalarını giydi. Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın önümüzdeki sezon filede güçlü bir Nilüfer ekibi izletmek için çalıştıklarını söyledi. Aydın, “Geçtiğimiz yıl bizimle olan ve bu sezon  ekibimizden ayrılan Ana Carol, Anne Buijs, Funda Bilge ve Merve Tanıl’a da yeni takımlarında başarılar diliyorum” dedi.