Bozbey’in karavanda yoğun mesaisi

“Başkan Burada” karavanıyla makamını her hafta Nilüfer’in bir mahallesine taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in bu haftaki durağı, 30 Ağustos Zafer Mahallesi oldu. İlk olarak Nilüfer Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle mahalledeki kadınlara yönelik açılan el işi atölyesini ve bölgedeki esnafı ziyaret eden Başkan Mustafa Bozbey, ardından karavandaki makamında 30 Ağustos Zafer Mahallesi Muhtarı Yılmaz Arslantaş ile bir araya geldi. 30 Ağustos Zafer Mahallesi nüfusunda yakın zamanda büyük artış olacağını ifade eden Başkan Bozbey, kurum olarak çalışmaları da bu yönde yaptıklarını belirtti. Mahallenin başlıca sorunları arasında ulaşım, aydınlatma ve altyapı olduğuna dikkat çeken Başkan Bozbey, ilgili kurumlara sorunların koordinasyon içinde giderilmesi konusunda çağrıda bulundu. Nilüfer Belediyesi’nin sorumluluk alanındaki yerlerde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Bozbey, “Mahallemiz, her geçen gün büyüyen ve gelişen bir özelliğe sahip. Çalışmalarımızı, bu yönde değerlendirip aralıksız sürdürüyoruz. Bölgenin başlıca sorunları arasında ulaşım, aydınlatma ve altyapı bulunuyor. Sorumluluk alanımızdaki yerlerde hizmetlerimiz artarak devam ediyor” dedi.

Nilüfer Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduğunu dile getiren 30 Ağustos Zafer Mahallesi Muhtarı Yılmaz Arslantaş da, Başkan Mustafa Bozbey ve ekibine teşekkür etti. Muhtar Arslantaş’ın taleplerini, yerine getirilmesi için anında ilgili müdürlere ileten Başkan Bozbey, sorumluluk alanları dışındaki konuların da takipçisi olacaklarını ifade etti.

Gün boyu çalışmalarını 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde yürüten Başkan Mustafa Bozbey, mahalle sakinlerini ve kendisinden randevu talep vatandaşları da “Başkan Burada” karavanında ağırladı. Kayapa Şehit Jandarma Er Eyüp Gürsoy İlkokulu Müdürü Osman Aşık da Başkan Bozbey’i ziyaret ederek, eğitime olan desteklerinden dolayı teşekkür etti. Osman Aşık, Nilüfer Belediyesi’nin okullara sağladığı yardımcı personel sayesinde, kendilerine kalan bütçe ile geçen yıl görev yaptığı okula bir spor salonu kazandırdıklarını belirtti.