Ramazan Sokağı sanat müziği ile renklendi

Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan Ramazan Sokağı, her akşam renkli konser ve etkinliklere sahne oluyor. Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu da Ramazan Sokağı’nda konser vererek, izleyenlere güzel saatler yaşattı.

Şef Filiz Başıbüyük’ün yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu, ünlü bestekârların  eserlerini seslendirerek, sanatseverlere müzik ziyafeti sundu. Türk Sanat Müziğinin eşsiz parçaları eşliğinde güzel bir Ramazan gecesi yaşayan vatandaşlar koroyu ayakta alkışladı.

BOZBEY İFTARLARDA HALKLA BULUŞUYOR

Nilüfer Belediyesi’nin geleneksel iftar yemekleri de Unçukuru ve Çatalağıl Mahallesi’nde devam etti. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve eşi Seden Bozbey de Unçukuru Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında halkla birlikte yer aldı. Mahalle halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen iftarda, hep birlikte oruçlar açıldı, dualar edildi. İftarın ardından Başkan Mustafa Bozbey eşi Seden Bozbey, Çatalağıl Mahallesi’ne geçerek vatandaşlarla  çay içip sohbet etti.