Engelli öğrenciler kupa sevincini Bozbey ile paylaştı

Türkiye İşitme Engelli Okullar Spor Oyunları’nda Bursa’yı başarıyla temsil eden Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencileri, Okul Müdürü Türkan Caner ve öğretmenleriyle birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. Mutlulukları yüzlerinden okunan öğrencileri ağırlayan Bozbey, sevinçlerine ortak oldu. Lise Genç Kızlar Atletizm Yarışması’nda ve  Genç Erkekler Masa Tenisi müsabakalarında Türkiye birincisi olan öğrenciler birincilik kupalarını Başkan Mustafa Bozbey ile paylaştı.

Nilüfer Belediyesi olarak hedeflerinin herkesin spor yapması olduğunu söyleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, elde edilen bu başarılardan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Başkan Bozbey, elde ettikleri başarıyla herkesi gururlandıran öğrencileri hediyelerle ödüllendirdi ve hepsine ayrı aşrı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.