Kaat'ı Atölyesi kursiyerleri hünerlerini sergiledi

Nilüfer Belediyesi Kaat-ı Atölyesi kursiyerlerinin yıl sonu sergisi ve mezuniyet töreni Konak Kültürevi’nde yapıldı. Dilek Erim’in eğitim verdiği atölyeye katılan 9 kursiyerin üç yıllık çalışmaları, düzenlenen sergide sanatseverlerle buluştu. Sergi açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman da katıldı. Dilek Erim ve öğrencilerini kutlayan Başkan Bozbey, tüm sanatseverleri sergiyi gezmeye davet etti.

Eğitmen Dilek Erim de Başkan Mustafa Bozbey’e kaat-ı sanatına verdiği destelerden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Mustafa Bozbey, kursiyerlere mezuniyet ve katılım belgelerini verdi. 50’yi aşkın el emeği göz nuru eserin yer aldığı sergi, 28 Haziran’a kadar açık kalacak.