Nilüfer ailesi bayramlaştı

Nilüfer Belediyesi çalışanlarının geleneksel bayramlaşma töreni, yine geniş katılımla gerçekleşti. Nilüfer Belediyesi Halk Evi ve Alaaddinbey Hizmet Binası'nın yanı sıra diğer hizmet binalarında Başkan Bozbey ve eşi Seden Bozbey’in katılımı ile bayramlaşma törenleri düzenlendi. Törenlere Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri, Başkan Yardımcıları, idari amirler ve bütün personel katıldı.

Başkan Bozbey, törendeki konuşmasına, hafta başında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli Elif Varsavaş'ı anarak başladı. Büyük üzüntü yaşadıklarını söyleyen Başkan Bozbey, Varsavaş ailesine sabırlar diledi. Çalışanların Ramazan bayramını kutlayan Başkan Bozbey, herkesin bayram tatilini güzel geçirmesini diledi.

Konuşmasında Nilüfer Belediyesi olarak çalışan personelin emeğinin karşılığını her zaman verdiklerini de ifade eden Bozbey, “Çalışan arkadaşlarımızın emeklerini hep verdik, vermeye devam edeceğiz. Kuruma ve kurumun değerlerine sahip çıkıldığı sürece, bu kurum size sahip çıkmaya devam edecektir. Kişiler gelip geçer ama kurum kalıcıdır. Nilüfer Belediyesi’ni, hep beraber örnek kurum haline getirdik. Bu kurum her zaman çalışanın emeklerine saygı duyacak ve karşılığını vermeye devam edecek. Biz hep birlikte bir aileyiz. Mutluluğu ve kederi de her zaman birlikte paylaşacağız” dedi.

Başkan Bozbey, bayram tatilinin ardından 24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi’nin önemine de dikkati çekti. Bozbey; "Önümüzdeki süreç çok önemli. Tüm çalışma arkadaşlarımız, geleceğimiz için ailece oy kullanmalı. Türkiye’nin geleceği için en doğru kararı halkımız verecektir. 24 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimde herkes sandık başına gitmeli” dedi. Başkan Bozbey konuşmasını, “Ailelerinizle birlikte hepinizin bayramını kutluyorum. Büyüklerinizi ziyaret edeceksiniz. Onlara selam ve sevgilerimizi iletin” diyerek tamamladı.

Başkan Bozbey, konuşmasının ardından bütün çalışanlarla tek tek bayramlaşarak iyi dileklerini iletti. Nilüfer Belediyesi çalışanları da uzun kuyruklar oluşturup birbirleriyle bayramlaştı.