Başkan Bozbey belediye personelinin yeni yılını kutladı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, her yıl olduğu gibi bu yıl da personelinin yeni yılını kutladı. Başkan Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ve Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Yalçın Işıkyıldız ile birlikte ilk olarak Halk Evi’ndeki tüm birimlerde görev yapan personeli, yerinde ziyaret etti. Yeni yıla ilişkin iyi dileklerini paylaşan Başkan Mustafa Bozbey, belediye çalışanlarının ve ailelerinin yeni yılını kutladı. Başkan Bozbey, eşi Seden Bozbey ve Meclis Üyesi Yalçın Işıkyıldız ile birlikte çalışanlara yeni yıl hediyesi de verdi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, daha sonra Başkan Yardımcısı Ahmet Çakıcı ve Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Adil Kayaoğlu ile birlikte, Alaaddinbey Hizmet Binası’ndaki çalışanların da yeni yılını kutladı. Çalışanlara yeni yılda sağlık, mutluluk ve huzur dileyen Başkan Mustafa Bozbey şöyle konuştu: “Yeni yılda gönlünüzden geçen ne varsa, hepsinin gerçekleşmesini diliyorum. 2019’da kentimizde, ülkemizde ve dünyada huzur ve barış egemen olsun. Sağlıkla, mutlulukla yarınlara bakacağımız bir yıl olsun. Hepinize hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sizlere güveniyorum ve inanıyorum. Nilüfer Belediyesi’ni bugüne kadar nasıl öncü ve lider yaptıysanız, bundan sonra da aynı şekilde devam ettireceğinize inanıyorum. Hepinize çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.”