Nilüfer’in Sultanları rakibine şans tanımadı

Nilüfer Belediyespor, Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin 13. hafta maçında Türk Hava Yolları’nı evinde ağırladı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Nilüfer ekibi etkili başladı. Set boyunca skor ve oyun üstünlüğünü elinde tutan Nilüfer’in sultanları, ilk seti 25-17 kazandı. İkinci sete konuk ekip etkili başlayarak teknik molaya 12-11 önde girdi. Mola ardından toparlanan Nilüfer ekibi, maçta dengeyi sağlayarak çekişmeli geçen seti 25-23 önde tamamladı. Üçüncü sete file üstünlüğünü ele geçirerek başlayan Nilüfer Belediyespor, rakibine üstünlüğünü kabul ettirerek, bu seti de 25-17 kazanarak maçı galip bitirdi.

Son haftalardaki çıkışlarından dolayı oyuncuları kutlayan Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın, “Yeni ekip olarak takım olma yolunda hızla ilerledik. Her geçen hafta daha iyi oluyoruz. Takım ruhu ile gelecek haftalarda da başarılı olacağımıza inanıyorum. Bugünkü güzel oyun ve sonuçtan ziyade,  oynan etkili mücadele bizi memnun etti. Oyuncu ve teknik ekibimizi kutluyorum” dedi.