Nilüfer evinde galip

Türkiye Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor ligin 15'inci haftasında Karşıyaka Belediyespor'u evinde ağırladı. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk dakikaları özelikle her iki kalecinin başarılı kurtarışlarıyla geçti. Maçın ilk 15 dakikası 5-5’lik eşitlikle geçildi. Her iki ekibin mücadeleden kopmadığı maçın ilk yarısı 11-11 beraberlikle sona erdi. Maçın ikinci yarısında Nilüfer Belediyespor yaptığı hızlı ataklarla rakibine üstünlük sağladı. Maçın kırkıncı dakikasında 18-14 öne geçen mavi yeşil beyazlı hentbolcular devre boyunca aradaki farkı koruyarak maçtan 29-25 galip ayrıldı.

Nilüfer Belediyespor önümüzdeki hafta deplasmanda Adıyaman Belediyespor ile karşılaşacak. Takımın ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu ifade eden Nilüfer Belediyespor Antrenörü Selim Muti “Genç bir kadro ile mücadele ediyoruz. Altyapımızdan gelen genç oyuncularımız her hafta daha fazla süre alıyor. Önümüzdeki yılların iskelet kadrosunu oluşturuyoruz” diyerek, oyuncuları kutladı.