Erdem: Millet İttifakı umut oldu

Millet İttifakı’nın Bursa’daki belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il ve ilçe başkanları, tanışma toplantısında bir araya geldi. Karaman Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleşen buluşmaya CHP Genel Başkan Yardımcıları Lale Karabıyık ile Orhan Sarıbal, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, CHP ve İYİ Parti ilçe başkanları ile meclis üyeleri katıldı. Toplantıda konuşma yapan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Millet İttifakı’nın Türkiye’de bütün vatandaşlara umut olduğunu ve bu umudu sürdürebilmenin sorumluluğunu taşıdıklarını belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun belediye başkanlarına gönderdiği 10 temel ilkeye değinen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, bu ilkelerin çalışmalarına katkı sunacağını dile getirdi. Şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı sergileyeceklerinin altını çizen Başkan Turgay Erdem, konuşmasına şöyle devam etti: “Halkımıza karşı tüm söylemlerimizde umutlu ve pozitif olmalıyız. Yolsuzluklarla mücadele edeceğiz ve yolsuzlukların hiçbirine izin vermemek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Hiçbir  personelimize ayrımcılık yapmayacağız. Atamalarda liyakâtı öne çıkaracağız. Partizanca bir uygulamanın tarafı olmayacağız. Önceki dönemlerde başlanan faaliyet ve projelere devam edeceğiz ve kamu yararını en önde tutacağız.” Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Millet İttifakı çatısı altında seçilen belediye başkanları ve meclis üyelerini kutlayarak, bölgelerinde yapacakları çalışmalarda da başarılar diledi.

Toplantıda CHP Genel Başkan Yardımcıları Lale Karabıyık ile Orhan Sarıbal, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan da görüş ve temennilerini dile getirdi. Toplantıya katılan meclis üyeleri de, kendilerini tek tek tanıttı.