Huzurevi sakinlerine özel davet

Düzenlenen çeşitli etkinliklerle sosyal hayatın içinde yer alan Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinleri, Çalı Mahallesi’ndeki Kafe Fatih-i isimli işletme tarafından verilen yemek davetine katıldı.

Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer’in de yer aldığı davette, aynı sofra etrafında buluşan yaklaşık 70 huzurevi sakini sohbet ederek hoşça vakit geçirdi. İşletme sahipleri Fatih Koçak ve Nurcan Şimşek, düzenli olarak birçok kurumla çeşitli organizasyonlarda yer aldıklarını belirterek, birer sosyal sorumluluk projesi olarak düzenledikleri etkinliklerde huzurevi sakinleri ile bir araya gelmekten duydukları mutluluğu dile getirdi.

Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer de işletme sahiplerini örnek çalışmaları için tebrik etti.