Mahallelerini oryantiring ile daha iyi tanıdılar

Nilüfer Belediyesi, ‘Köyümü Tanıyor muyum?’ oryantiring etkinliğinin ilkini Konaklı Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Kırsal mahallerde yaşayanları oryantiring sporu ile tanıştırmak, spor yaptırmak ve yaşadıkları bölgeyi daha iyi tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik, renkli anlara sahne oldu. Etkinliğe katılan 60’ı aşkın çocuk, belirlenen hedeflere ulaşmak için ter döktü. Belirlenen hedeflere en kısa sürede ulaşarak en yüksek puanı alan Hüseyin Yiğit Akkuş, Asiye Uysal, Hasan Göçmen birinci, Irmak Çoban, Ahmet Doğantosun, Emir Çam ikinci, İrem Aksoy, Buse Aşkın, Kübra Alev de üçüncü oldu. Etkinlik sonunda dereceye girenler madalya ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem adına dereceye girenleri kutlayarak ödüllerini verdi.

‘Köyümü Tanıyor muyum?’ oryantiring etkinliği önümüzdeki günlerde de farklı mahallelerde devam edecek.