Ödül sevincini Başkan ile paylaştı

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Münih Film Festivali’nde gösterimi yapılan “Es Gilt Das Gesprochene Wort” adlı filmde rol alan ve performansıyla “Yeni Alman Sineması En İyi Oyuncu Ödülü”ne değer görülen Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncusu Oğulcan Arman Uslu’yu makamında ağırladı.

Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette, Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu Müdürü Meral Kaya da yer aldı. Almanya’da elde ettiği başarı sürecini Başkan Turgay Erdem’e aktaran Uslu, sevincini de paylaştı.

Başarısından dolayı Oğulcan Arman Uslu’yu kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, Nilüfer’e yaşattığı gururdan dolayı da Uslu’ya teşekkür etti. Uslu’nun, başarısıyla örnek olduğunu belirten Başkan Erdem, başarılarının artarak devam etmesi dileğinde bulundu.