Küçük Şeyler, Nilüfer’e çıkarma yaptı

Nilüfer’de faaliyet gösteren Küçük Şeyler Anaokulu, Başkan Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. 6 yaş grubu minikler ziyaret sırasında Başkan Bozbey’den belediyecilik ve sorumlulukları hakkında bilgi alarak, isteklerini de dile getirdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek miniklerle sohbet eden Başkan Bozbey ise soruları da yanıtladı. Çocukların Nilüfer Belediyesi için ayrı bir yere sahip olduğunu kaydeden Bozbey, ‘insan öncelikli’ projelerde her yaştan kişiyi dikkate aldıklarını belirtti. Park ve tesislerde çocuklar için gereken donatılara mutlaka yer verildiğini ifade eden Bozbey, yarının büyüklerine en iyi şartları sunmak için üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerinin sözünü verdi.