Alzheimer hastaları yararına rengarenk festival

Güney Marmara'nın yanı sıra Anadolu ve Karadeniz illerindeki Lions kulüplerini de kapsayan 118 K Yönetim Çevresi Federasyonu’na bağlı Lions kulüplerinin katılımıyla Balat Atatürk Kent Ormanı’nda düzenlenen “Lions- Game of Colors” festivali renkli görüntüleri sahne oldu. Suzan Kardeş, Ecem Boyacı, Positive Live Project gibi isimlerin de sahne aldığı festivalde Bursa’daki pek çok şirket ve kurum çalışanı, oluşturulan zorlu spor parkurlarında “survivor” ruhuyla birincilik için yarıştı. Macera, yetenek ve kendin yap kategorilerinde yarışan Nilüfer Belediyesi personeli de yoğun iş temposu arasında stres atma fırsatı buldu.

İki gün süren ve geliri Nilüfer Belediyesi- Lions – Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi’ne bağışlanacak festivale Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de katıldı. Erdem, Milli basketbolcu Kerem Tunçeri’nin kardeşi Kemal Tunçeri ile birlikte sahnede mini bir yarışmayı da yönetti. Lions 118 K Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Nükhet Buzcular Tuzlacıoğlu ise Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e, bu anlamlı organizasyona ve Nilüfer Belediyesi - Lions Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi’nin oluşturulması için verdiği katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.