Nilüfer Belediyespor ilk maçı ile başlıyor...

Nilüfer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, evinde Galatasaray’ı konuk edecek. 13 Ekim 2019 Pazar günü saat 19.00’da Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanacak olan maç ayrıca TRT Spor 2 de canlı yayında olacaktır. Nilüfer Belediyespor Voleybol takımı Kaptanı M.İkbal Albayrak ,hafta sonu oynanacak zorlu mücadeleye hazır olduklarını ifade etti.Kaptan Albayrak,tüm spor severleri maça davet ederek taraftarlardan destek istedi. Başkan Muhammet Aydın “Yeni sezonda bizimle devam eden 4 oyuncumuzun yanında 7 yerli,2 yabancı voleybolcu transfer ederek kadromuzu şekillendirdik.Dünyanın en prestijli voleybol ligi olan Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde hem Nilüfer’i hem de Bursa’yı en iyi şekilde temsil ederek, ligde play-off grubuna kalmayı hedefliyoruz” dedi. Hafta sonu oynanacak olan voleybol maçına tüm Bursa ve Nilüfer halkını davet ederek Nilüfer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’na başarılar dilediğini ifade etti.