Başkan Erdem’den çağrı

Nilüfer Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81 yıl dönümü nedeniyle 10 Kasım’da Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak anma törenine hazırlanıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenecek tören, halkın katılımıyla gerçekleşecek. 10 Kasım Pazar günü saat 08.30’da, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in anıta çelenk sunmasıyla başlayacak anma etkinliğinde, törene katılanlar, ulu önder Atatürk’ü özlem, saygı ve minnetle anacak. Saat 09.05’te de bütün yurtta olduğu gibi Nilüfer’de de sirenler eşliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için bir dakika saygı duruşunda bulunulacak. Cumhuriyet değerlerine ve bayramlarına sahip çıkan tüm Nilüferliler’i 10 Kasım Anma etkinliğine davet eden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Atatürk devrimlerine inanan, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan ve kısacası memleket sevdasında olan herkesi, 10 Kasım sabahı Cumhuriyet Meydanı’na bekliyoruz. Gelemeyen vatandaşlarımızı da saat 09.05’te trafikte, yolda her yerde zamanı durdurmaya ve korna çalarak Ata’mızı anmaya, Ata’mızla özdeşleşen bu memleket sevdasına ses vermeye çağırıyoruz” dedi.