Nilüfer son dakikada galip

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri'ndeki maçta Göztepe ile karşılaştı. Önümüzdeki hafta tamamlanacak ligde, evindeki son maçına çıkan mavi yeşil beyazlılar, rakibi karşısında zorlanmadı.

Maçın 3. dakikasından itibaren oyun hakimiyetini ele geçiren Nilüferli hentbolcular  10. dakikada 7-3’lük üstünlük sağladı. Etkili savunmayı sürdüren Nilüfer Belediyespor ilk yarıyı 17- 13 önde tamamladı.

İkinci yarıda konuk ekip oyuna etkili başladı ve 45. dakikada ilk kez  23-22 öne geçti. Nilüfer Belediyespor alınan molanın ardından toparlandı. Heyecan ve çekişme içinde geçen maçta Nilüfer ekibi son dakikada bulduğu golle sahadan 30-29 galip ayrıldı.

Nilüfer Belediyespor’da Ramazan Mutlu attığı 9 golle maçın en skorer ismi oldu. Nilüfer aldığı bu galibiyet ile puanını 15’e yükseltti.

Nilüfer Belediyespor Ligin son hafta maçını 14 Mart Cumartesi günü deplasmanda Rize Güneysu ile yapacak.