Nilüfer’e karatede çifte başarı

Nilüfer’e bir derecede karate branşından geldi. 6-7-8 Mart tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Eurasia Open Karate Turnuvası’na Nilüfer Belediyesporlu karateciler Naz Kayadere ile Murat Altın, başarılarıyla damga vurdu. 30 kiloda minik yıldızlar kategorisinde Naz Kayadere birinci oldu. Nilüfer’i temsil eden Murat Altın da, büyükler + 84 kiloda üçüncülüğü elde etti. Aynı zamanda Zabıta Müdürlüğü personeli de olan Murat Altın, mutluluğunu dile getirdi. Altın, “Nilüfer ve Bursa’yı temsil ettiğim için mutluyum. 10 yılı aşkın süredir bu sporla uğraşıyorum. Daha önce de birçok başarım oldu. Bu organizasyonda da dereceye girdiğim için mutluyum. Bana destek veren Nilüfer Belediyespor idarecileri ve başkanımız Turgay Erdem’e desteği için teşekkür ederim. Başarılarımın devamı gelecek” dedi.