Çevre Haftası’nda fidan bağışı kampanyası

Geçtiğimiz yıllarda 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde düzenledikleri ağaçlandırma kampanyaları ile çevre duyarlılığı konusunda birçok projeye imza atan CHP’li belediyeler, koronavirüs tedbirleri nedeniyle ağaçlandırma kampanyalarını bu yıl sosyal medyaya taşıdı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de 5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası’nda başkanların birbirlerini sosyal medya videoları ile davet ettikleri dijital etkinliğe, kampanyaya katılarak destek verdi. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın davetine yanıt veren Başkan Turgay Erdem, kampanyaya fidan bağışı desteğinde bulunarak, Sarıyer belediye başkanı Şükrü Genç’e, bağış zincirinin devamı için davette bulundu. TEMA Vakfı üzerinden fidan bağışlarını Nilüfer Belediyesi İnci Taner Altınmakas Huzurevi sakinleri adına gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Erdem, “Bugün ve yarınlarımız için çevremizin korunmasına katkıda bulunan herkese ve bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla kampanyaya katılan bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.