Nilüfer’den 3 0’lık galibiyet

15. ve 16. hafta maçları  rakiplerinin  karantinada olması sebebiyle ertelenen  Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 2 hafta aranın ardından çıktığı maçta, rakibi Sistem9 Yeşilyurt’u Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda ağırladı.  Maça etkili başlayan Nilüferli voleybolcular  rakibine oyun kurma şansı tanımayarak, ilk seti 25-14 gibi açık bir farkla kazandı.

İkinci sete de 5-0 önde başlayan Nilüfer Belediyespor teknik molaya 12-6 önde girdi. Molanın ardından Sistem9 Yeşilyurt direnmeye çalışsa da hücumda  ağırlığını hissettiren Nilüfer’in sultanları bu seti de 25-20 kazandı. Son sette de oyun ve skor üstünlüğünü elinde bulunduran mavi yeşil beyazlı voleybolcular bu seti de 25-19 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrılarak puanını 30’a yükselttiler.

Yüzde 48 hücum yüzdesiyle oynayan Nilüfer Belediyespor’da  Sarah Wilhite ürettiği 22 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.  Nilüfer Belediyespor 18. hafta karşılaşmasını 21 Kasım Cumartesi günü  deplasmanda Beşiktaş ile gerçekleştirecek.