Bölge Hastanesi, Nilüfer’de sahnelendi

Nilüfer Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Tiyatro Adam tarafından sahnelenen Bölge Hastanesi adlı oyun Uğur Mumcu Sahnesi’nde Bursalılar'la buluştu. Hristo Boyçev’in kaleme aldığı Fatih Koyunoğlu ve Deniz Özmen’in yönettiği iki perdelik oyun, izleyenleri hem güldürdü, hem de düşündürdü. Savaşın gölgesinde bir bölge hastanesinde kimsenin taburcu olamadığı bir odada, yazılanlarla yaşananlar arasında sıkışmış insanların hikayesinin ele alındığı oyun, ilgiyle izlendi.

Çetin Kaya, Ayça Koyunoğlu, Şebnem Bilgeer, Berk Yaygın, Barış Yıldız, Aşkın Şenol, Fatih Koyunoğlu ve Deniz Özmen’in rol adlığı oyun ayakta alkışlandı. Oyun sonunda Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çakıcı, oyuncuları kutlayarak çiçek verdi.