Nilüfer’de “Rezonans” etkisi

Uğur Mumcu Sahnesi'nde iki bölüm halinde düzenlenen konserde ilk bölümde Dünya Müziği Derneği Gençlik ve Karma Koroları ile Nilüfer Çok Sesli Koro sahne alırken, ikinci bölümde sahneye çıkan "Rezonans" repertuvarında yer verdiği Türk bestecilere ait eserlerin yanı sıra Alberto Grau ve Grayston Ives gibi dünyaca tanınan ünlü bestecilerin eserleri ile kulakların pasını sildi.

Koro sanatının geleneksel ve çağdaş yapıtlarından seçilen bir sunu ile Nilüferli sanatseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunan koro, Borusan Müzik Evi, Aya İrini Müzesi, Avusturya Kültür Ofisi gibi prestijli mekanların dışında, birçok koro festivalinde ve Türkiye'nin farklı şehirlerindeki performansıyla da sanat çevrelerinin büyük beğenisini kazanıyor.

Koroları Uğur Mumcu Sahnesi'nde buluşturan "Rezonans" konserinin sonunda Şef Burak Onur Erdem, konserin düzenlenmesini sağlayan Nilüfer Belediyesi'ne teşekkür etti. Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Metin Tunçel ise gecede sahne alan tüm koro üyelerini tebrik ederken koro şeflerine çiçek verdi.