• Adres: Kablosuz İnternet Erişim Noktası ve Şarj Üniteleri; -Beşevler Kırçiçeği Parkı -Nilüfer Belediyesi Halk Evi önü -Görükle Spor Parkı
Google Maps Konumu Görüntüle

Kablosuz İnternet Erişim Noktası ve Şarj Üniteleri

Nilüfer Belediyesi, güneş enerjisiyle çalışan kablosuz internet erişim noktası ve şarj ünitelerini hizmete soktu. İnsan sağlığı açısından sinyal gücü sınırlı tutulan erişim noktaları, geceleri de aydınlatma görevi görüyor. Cep telefonları, tablet ve benzeri mobil araçların internete bağlanmasını ve şarj edilmesini sağlayan üniteler, elektromanyetik alanı sınırlı tutularak çevreye ve insan sağlığına duyarlı şekilde dizayn edildi. Şarj ünitelerini kullanmak isteyenlerin, şarj kablolarını yanlarında bulundurması gerekiyor. Kablosuz internet erişiminden faydalanmak için de “Nilüfer Belediyesi” bağlantı adına girilerek, TC Kimlik Numarası, ad, soyad ve doğum yılı bilgileriyle giriş yapılabiliyor. Güneş enerjisi ile çalışan erişim noktaları, olası bir afet durumunda yaşanacak elektrik kesintisi sırasında da önemli bir ihtiyacı karşılayacak.