19. Kalite Sempozyumu’nda Nilüfer’in örnek uygulamaları anlatıldı

Ankara KalDer Şubesi tarafından 19. Kalite Sempozyumu kapsamında ‘Kamu Kurumlarını Mükemmellik Modeliyle Dönüştürmek’ temalı toplantı düzenlendi. Sempozyumun ”EFQM Mükemmellik Ödülü Kazanan Kamu Kurumlarından İyi Uygulamalar” temalı oturumunda KalDer Kıyaslama Uzmanlık Grubu üyeleri olan, İETT, Sakarya Üniversitesi ile Nilüfer Belediyesi örnek uygulamalarını aktardı. Ortak Kıyaslama Uzmanlık Grubu Lideri Tuğrul Çelebi’nin oturum başkanlığı yaptığı toplantıda Nilüfer Belediyesi adına Strateji Geliştirme Müdürü Derya Özgök, kurum adına yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Oturumda ayrıca kıyaslama projelerindeki temel yaklaşım, katılan kuruluşların örnek uygulamaları diğer katılımcı kuruluşlarla da paylaşıldı. KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı, toplantı sonunda Derya Özgök’e katılım plaketi verdi.