haber

23 Nisan Çocuk Bayramı Nilüfer’de coşkuyla kutlandı

Bursa Valiliği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını Nilüfer Belediyesi Halk Evi önünde yer alan Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirdi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in de katıldığı törende Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP Bursa İl Başkanı Sadi Özdemir ve çok sayıda davetli yer aldı.


Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Meydanda kurulan platformda çocuklar bayramlarını coşku içinde kutladı. Sahnede şiirler okuyan öğrenciler, halk oyunları ve tiyatro gösterileriyle de izleyenlere renkli anlar yaşattı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bayramda, çocukların heyecanına aileleri de ortak oldu.


Törenin sonunda Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve diğer protokol üyeleri çocuklarla birlikte sahneye çıkararak hatıra fotoğrafı çektirdi ve çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.


Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda böylesine anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan gurur duyduğunu kaydetti.