haber

29 Ekim Mahallesi’ne park müjdesi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, makamını mahallelere taşımaya devam ediyor. Başkan Burada projesi kapsamında her hafta cuma günleri bir mahalleye giden Başkan Bozbey’in bu haftaki durağı 29 Ekim Mahallesi oldu. Gün boyu çalışmalarını 29 Ekim Mahallesi’nde yürüten Başkan Bozbey, kendisinden randevu talep eden vatandaşlarla da görüştü. Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerine de kulak veren Bozbey, sıkıntıların giderilmesi için ilgili müdürlere anında talimat verdi.

 

Başkan Bozbey, 29 Ekim Mahalle Muhtarı İsmail Keskin ile de Başkan Burada karavanındaki makamında görüştü. Yapılan hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Keskin, en büyük talebin park alanları ile ilgili olduğunu söyledi. Açık spor alanları, yürüyüş yolları ve park alanları ile ilgili proje çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Proje çalışmalarımızı en kısa sürede bitireceğiz ve ardından ihale aşamasına geçeceğiz. Mevcut projelerimize ek olarak 3 farklı noktada bölgesel nitelikte park da yapacağız. Basketbol alanı, yürüyüş yolları gibi spor alanlarının da yer alacağı parklar için proje çalışmasını başlattık. Ayrıca mahalleye kazandırmak istediğimiz halı saha için de kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

 

Uğur Mumcu Bulvarı kavşağında bulunan iki park alanının da mahalle meydanı olarak tasarlandığını söyleyen Bozbey, projede ihale sürecinde olduklarını belirtti. Başkan Bozbey, Muhtar İsmail Keskin ile görüşmesinin ardından randevularını sürdürdü. Ertuğrulkent Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetimi de Başkan Bozbey’i ziyaret edenler arasındaydı. Dernek yönetimi verdiği destekler için Başkan Mustafa Bozbey’e  teşekkür etti. Bozbey ve dernek üyeleri daha sonra yapımı devam eden bir camiinin inşaatını da yerinde inceledi.