Ahşabın hat sanatıyla buluştuğu sergi Nilüfer’de

Her hafta yeni bir sergiye sahne olan Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi bu hafta “Ahşabın Hat Sanatıyla Buluşması” isimli sergiye ev sahipliği yapıyor. Durmuş Turhanoğlu’nun 12 yıllık çalışmaları düzenlenen sergide görücüye çıktı. Serginin açılışına Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu ile Nilüfer Belediyesi Kültür Müdürü Gül Günaydın da katıldı. Sergide Türk Bayrağı’nın yer aldığı eserler büyük ilgi gördü.

Bugüne kadar hem yurtiçinde hem de yurtdışında toplam 34 kişisel sergiye imza atan Turhanoğlu, daha önceki sergilerinde olduğu gibi bu sergiden elde edilecek gelirin de yüzde 20’sini Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlayacağını açıkladı. Turhanoğlu sergiye katılanlara ahşap sanatıyla ilgili detaylı bilgiler de verdi.

180 eserin yer aldığı sergi bir hafta boyunca Konak Kültürevi’nde izlenime açık kalacak.