Akkılıç Kütüphanesi 7 Yaşında

Kitapların özgür düşünceye, yaratıcılığa, hayal gücüne açılan kapılarını Nilüfer'de hep açık tutmak; okuma sevgisini, yeni evrenler keşfetmenin heyecanını her yaştan bireyle paylaşmak için başlattığımız kütüphane yolculuğunun ilk durağı olan Akkılıç Kütüphanesi'nin 7. Kuruluş Yıldönümü'nü kutluyoruz.

8 Aralık 2014 Pazartesi 19.00'da başlayacak olan Akkılıç Kütüphanesi 7. Kuruluş Yıldönümü etkinliği, Nilüfer Belediyesi, Bursa Gazeteciler Cemiyeti ve Akkılıç ailesi davetiyle düzenlenecek. Törende, geçen sene Yılmaz Akkılıç Bursa Araştırmaları Ödülü alan ve kitaplaştırılan araştırma dosyalarının tanıtımı ve imza etkinliğinin yanısıra Yılmaz Akkılıç'ın iki ciltten oluşan Nerede Hata Yaptık Dost Okurlarım adlı kitabı katılımcılara ücretsiz olarak takdim edilecek. Etkinlik sonunda Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri bağışçılarına plaket ve teşekkür belgeleri sunulacak.