Ali Karamık THF yönetiminde

Türkiye Hentbol Federasyonu’nun (THF)  gerçekleştirdiği 4. Olağan Genel Kurul’da yeni yönetim belirlendi. Bilal Eyuboğlu’nun 3’üncü kez Başkan seçildiği genel kurulda oluşan yeni yönetimde Bursa’yı eski Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı ve Nilüfer Belediye Başkanı Danışmanı Ali Karamık temsil edecek.

Bilal Eyuboğlu başkanlığındaki Türkiye Hentbol Federasyonu yönetiminde Ali Karamık dışında, Adem Ceylan, Hakan Gültekin, Şıh Ahmet Kıvrak, Levent İşler,  Ömer Hançer, Hakan Gümüşsoy, Mustafa Sercan Şenel, Mehmet Gani Eser, Necmettin Çalık, M.Nadi Pirci, Mustafa Atak, Cenker Doğan ve Erhan Aras yer aldı.

Federasyon yönetimindeki görev dağılımının ilk toplantıda gerçekleşeceğini belirten Ali Karamık “Bursa gibi bir hentbol kentini Ankara’da temsil edeceğiz. Hentbolun ülkemizde ve Bursa’da gelişimi için yoğun bir tempoda çalışacağız” dedi.