Ali Özkan’dan Mustafa Bozbey’e ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile Halk Evi’ndeki makamında bir araya geldi. Ziyarette, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Gülten Kapıcıoğlu, Murat Avinç ve İsmail Ülker de yer aldı. Gündemdeki konulara ilişkin konuşan Bozbey ile Özkan, karşılıklı görüş alışverişinde de bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Bozbey, “Bizler, kent yöneticisi olarak halkımıza hizmet ediyoruz. Proje paylaşımında bulunabiliriz” dedi. Ziyaretin sonunda Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin gerçekleştirdiği “Duruyoruz” etkinliğinde 5 bin 990 kişiyle oluşturulan Atatürk portresini Özkan’a hediye etti.

Başkan Mustafa Bozbey’i Karacabey’de ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını ifade eden Özkan da, filografi çalışmasından yapılmış Türk Bayrağı ile Karacabey Longozu’nda çekilmiş nilüfer çiçeğinin tablosunu Başkan Bozbey’e armağan etti.