Alman çoban köpekleri sokak hayvanları için yarışacak

Alman çoban köpekleri Nilüfer’de sokak hayvanları için birbirleriyle yarışacak. Nilüfer Belediyesi, Alman Çoban Köpekleri Irk ve Spor Derneği işbirliğiyle 1-2 Eylül tarihinde Alman çoban köpeklerini Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisi’nde ağırlayacak. Alman Çoban Köpekleri Irk Standartları Marmara Cup 2016 Yarışması’nda boy gösterecek köpekler, sokak hayvanları için birbirleriyle kıyasıya mücadele edecek. BH, IPO1,IPO2,IPO3 ve TSB kategorilerinde düzenlenecek yarışmalar sonucunda elde edilecek gelir sayesinde sokak hayvanlarının ihtiyaçları karşılanacak. Alman Çoban Köpeklerinin ırk standartlarının belirleneceği yarışmalar, 1 Ekim Cumartesi günü 10.15- 15.00 saatleri arasında iş köpekleri sınavıyla başlayacak. 2 Ekim Pazar günü de 08.30-18.30 saatleri arasında Marmara Cup 2016 Irk Standartları yarışması yapılacak.

Nilüfer Belediyesi ve Alman Çoban Köpekleri Irk ve Spor Derneği işbirliğiyle Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenecek yarışmalara Türkiye’nin yanı sıra dünyanın çeşitli bölgelerinden Alman çoban köpekleri katılacak. Alman Çoban Köpekleri Irk Standartları Yarışması’na katılacakların derneğe üye olması gerekiyor. Yarışmaya başvurular www.ackisd.org.tr internet sitesi üzerinden yapılabilir.