haber

Arjantinli Nizetich, Nilüfer Belediyespor’da

Yeni sezonda da büyük başarılara imza atmayı hedefleyen Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, geçen sezon Beşiktaş’ta forma giyen 25 yaşındaki 1,83 cm boyunda ve 25 yaşındaki Arjantinli Smaçör Paula Yamila Nizetich’i bir yıllığına renklerine bağladı.

 

Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Nilüfer Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karamık, Kadın Voleybol Baş Antrenörü Nihat Öztürk katıldı.

 

Kulüp Antrenörü Nihat Öztürk yaptığı açıklamada, “Nizetich, Türk voleybolunu iyi bilen arkadaşımız. Takıma önemli takviyeler yaptık. Yeni sezon çalışmalarımız özverili bir şekilde devam ediyor. Nizetich Dünya Şampiyonası müsabakalarından dolayı aramıza yeni katıldı. Kulüp içinde dayanışma ve birlikteliği sağladık. Nizetich’in de bu sıcak ortamda uyum sürecini en kısa sürede aşacağını umuyorum,” dedi.

 

Transferler hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Ali Karamık da, “Nizetich’in aramıza katılmasından dolayı mutluyuz. Geçtiğimiz günlerde genç takımımızdan 17 yaşında ve 1,83 cm boyundaki Seda Menekşe kardeşimizle de beş yıllık sözleşme imzaladık. Seda, smaçör mevkiinde oynayan genç ve çok hırslı bir oyuncu. Takıma önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Dünya Şampiyonası’nda mücadele eden Bulgar oyuncumuz Hristina Ruseva ile de önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayıp transfer sezonunu kapatacağız,” diye konuştu.

 

Arjantin, İspanya, Almanya ve Fransa liglerinde de oynayan Paula Yamila Nizetich, 2013 yılında ülkesinin en iyi sporcu adayları arasında yer almıştı.