haber

Atiye Sevgililer Günü’nde coşturdu

Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali 14 Şubat Sevgililer Günü’nde özel bir konsere sahne oldu. Sevilen sanatçı Atiye, ‘Çok sevgili caz’ isimli konseriyle Podyumpark’ta sevenleriyle buluştu.

‘Soygun var’, ‘Kal’, ‘Salla’ gibi parçaları başta olmak üzere sevilen şarkılarını söyleyen genç sanatçı izleyenleri coşturdu. Atiye, arap müziğinden eserleri de başarıyla seslendirerek geceye renk kattı.

 

Darbuka şov

Sevilen sanatçı Atiye, konserde hayranlarına bir de sürpriz yaparak darbuka çaldı. Çaldığı darbuka performansıyla hünerini sergileyen Atiye, danslarıyla da büyük beğeni topladı. Hayranlarıyla sık sık sohbet eden ünlü sanatçı, sahneden yaptığı özçekimle de sevenlerinin gönlünü  fethetti.

Şarkılarını sevgililere adadığını söyleyen ünlü ve başarılı şarkıcı Atiye; “Ben her müzik tarzını dinliyorum ve kendi şarkılarımda da mümkün olduğunca farklı tarzlara yer veriyorum. Özgür müzik yapmayı seviyorum. Bu festivalle beni sizlerle buluşturan Bursa Nilüfer Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Atiye’ye konser sonunda, Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç çiçek ve plaket vererek, Başkan Mustafa Bozbey adına teşekkür etti.

21 Şubat’ta sona erecek olan Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali kapsamında bu hafta Jülide Özçelik,  Guillaume Perret & The Electric Epic, Omar Sosa/Joo KrausDuo, Karsu Dönmez, İbrahim Maalouf, ve Tomatito konser verecek.