haber

Ayhan Sicimoğlu Latin All Stars sevgi için söyledi

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Nilüfer Caz Tatili’nin sevgiye hediyesi, ünü ülke sınırlarını aşan müzisyen, gezgin, radyocu, TV programcısı Ayhan Sicimoğlu ve ekibi oldu. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ayhan Sicimoğlu, Bursa Suare’de verdiği konserde yaklaşık 2 bin kişiyi müziğe doyurdu.


Sahne ve dans performansıyla müzik tutkunlarından tam not alan Ayhan Sicimoğlu Latin All Stars, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde  kendisini izlemeye gelenleri coşturdu. Ayhan Sicimoğlu, müziğin ritmiyle coşan izleyenleri bir ara sahneye davet ederek birlikte dans etti.



Eğlenceli anların yaşandığı gecede Ayhan Sicimoğlu perküsyondaki ustalığını konuştururken, Latin All Stars grubundan Kübalı solistler de Türkçe ve yabancı parçalar seslendirdi. Gecenin sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Ayhan Sicimoğlu ve ekibine çiçek vererek teşekkür etti.



Cazın ustalarını sanatseverlerle buluşturan Uluslararası Nilüfer Caz Tatili, 18 Şubat Cumartesi günü Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryum’da gerçekleşecek Electro Deluxe konseriyle sona erecek.