Baharı türkülerle karşıladılar

Nilüfer Kent Konseyi Sevgi ve Kardeşlik Korosu, Uğur Mumcu Sahnesi’nde verdiği ‘Sevdiklerimize Türküler-Bahar Konseri” ile sanatseverlerin karşısına çıktı. Yoğun ilgi gören gecede Şef Sait Ektaş yönetimindeki koro seslendirdiği türkülerle izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu’nun izlediği konsere Adana yöresine ait ‘Ben De Gittim Bir Geyiğin Avına’ adlı türküyle başlayan koro, Türkiye’nin farklı yörelerine ait eserleri başarıyla seslendirdi. Koristler de seslendirdikleri türkülerle izleyicilerden büyük alkış aldı.

Bazı parçalarda duygusal anlar yaşayan izleyiciler hareketli parçalarda da koroya alkışlarla  eşlik etti. Renkli geçen konserin finalinde koro ve izleyiciler hep birlikte İzmir Marşı’nı söyledi.

Gecenin sonunda Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Şef Sait Ektaş’a çiçek vererek tüm koro üyelerini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına kutladı.