haber

“Bakarsın Bulutlar Gider” Nilüfer’de sahnelendi

Nilüfer Belediyesi Tiyatro’nun başarıyla sergilediği oyunlar büyük ilgi görürken, farklı tiyatroların oyunları da Nilüfer Belediyesi’nin katkısıyla izleyici ile buluşuyor.

Tiyatro yazarı Özen Yula’nın kaleme alıp yönetmenliğini üstlendiği, oyuncu Selen Öztürk ve Kenan Ece’nin aynı sahneyi paylaştığı “Bakarsın Bulutlar Gider” adlı oyun Nâzım Hikmet Kültürevi’nde sahnelendi. Tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği tek perdelik oyunda sırlarla dolu bir geçmişin ardından yaşananlar konu ediliyor.

 

Sakin bir evde, geçmişin hikâyeleri üzerine kurulan senaryoda izleyiciyi beklenmedik bir sır ve iki kişilik geçmişle buluşturan “Bakarsın Bulutlar Gider”, BO Sahne tarafından ustalıkla sahnelendi. Oyunda Kenan Ece ve Selen Öztürk muhafazakâr dünyadan iki karakteri canlandırıyor. Selen Öztürk’ün canlandırdığı Betül eşinin beklenmedik ölümünün ardından gelen soru işaretleriyle mücadele ederken bir gün kapı çalıyor. Gelen, ona eşinden bir emanet getiren Kaya. Tuhaf biçimde karşı karşıya gelen Betül ve Kaya’nın hayatı bu karşılaşma ile değişiyor.