Balıkesirliler’den Nilüfer’e teşekkür plaketi

Bursa Balıkesir İl ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Yücel Savaş ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Fırat Emiroğlu’nu Halk Evi’nde ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Yücel Savaş, Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Fırat Emiroğlu’na dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Savaş, özellikle sosyal sorumluluk ve kültür projelerinde Nilüfer Belediyesi ile iş birliği içinde çalışmak istediklerini söyledi.

Sivil toplum örgütleriyle  her zaman iş birliği içinde olduklarını belirten Başkanvekili Fırat Emiroğlu da sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretin sonunda Yücel Savaş, Nilüfer Belediyesi’nin destekleri için Başkanvekili Fırat Emiroğlu’na teşekkür plaketi verdi.