haber

Barış Meclisi’nde bayram coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret eden anaokulu öğrencileri, Başkan Turgay Erdem ile bir araya gelerek bayram coşkusu yaşadılar.

 

Nilüfer’deki anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ni ziyaret etti. Emine Örnek, Görükle Çocuk Akademisi, Özel Efe Sarp, Özel Saygınkent, Egeberk ve FKM okullarından 150’yi aşkın öğrenci Nilüfer Belediyesi Barış Meclisi’nde Başkan Turgay Erdem ile buluştu.

Minik öğrencilerle bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Türk ulusu çocuklarının dünya çapında çok şanslı olduklarını ifade eden Başkan Turgay Erdem, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk siz çocukları çok seviyor ve güveniyordu. Bu ülkeyi sizlere emanet etti. Sizlerde bu emaneti en iyi şekilde koruyarak sizden sonraki nesillere aktarmalısınız. Bizler de sizleri çok seviyor ve güveniyoruz. Sizler için elimizden geleni yapmaya hazırız. Ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederim” dedi.

Başkan Erdem’in konuşmasının ardından çocuklar, şarkılar, şiirler ve gösterilerle meclis salonunda bayram havası estirdi. Etkinlik sonunda bazı okullar, Başkan Erdem’e kendi yaptıkları çalışmalardan hediyeler verdi.