Başarılarını Nilüfer ile paylaştılar

ADS Squash Spor Kulübü Başkanı Şerafeddin Özcan, teknik heyet ve sporcular, Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret etti. Antalya’da düzenlenen Squash Türkiye Gençler ve Büyükler Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonluğu ve çeşitli yaş gruplarında dereceler elde eden ADS Squash Spor Kulübü, Nilüfer’i de başarıyla temsil etti. Nilüfer Belediyesi Halk Evin’de gerçekleşen ziyarette konukları Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer ağırladı. Elde ettikleri başarıdan dolayı kulüp idarecileri ve sporcuları kutlayan Sibel Özer, kurum olarak her zaman sporu desteklediklerini belirtti. Spor ve sanat kenti Nilüfer’de elde edilen başarıların kendilerini gururlandırdığını ifade eden Özer, ADS Squash Spor Kulübü’ne çalışmalarında başarılar diledi. Misafirperverliğinden dolayı Sibel Özer’e teşekkür eden Başkan Şerafeddin Özcan ve idareciler, Bursa ve Nilüfer’i en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.