Başarılı yüzücü Türkiye ve Nilüfer’i Sırbistan’da temsil edecek

Türkiye Yüzme Milli Takımı’na birinci olarak seçilen Nilüfer Belediyespor sporcusu Duru Barışoğlu, ülkemizi ve Nilüfer’i Sırbistan’da Comen Cup’ta temsil edecek.

Nilüfer Belediyespor sporcusu Duru Barışoğlu, önemli bir başarıya imza attı. 14 yaşındaki Duru Barışoğlu Türkiye Milli Takım seçmelerinde birinci olarak 27-28 Mayıs’ta Sırbistan’da düzenlenecek olan Comen Cup’a katılma hakkı elde etti.

Duru Barışoğlu ve antrenörü Tayfun Terim Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret etti. Başarılı sporcu ve antrenörünü kabul eden Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer ile bir araya gelen başarılı sporcu hedefleri hakkında bilgi verdi. Barışoğlu ve Terim’i kutlayan Sibel Özer, çalışmalarında başarılar diledi.