Başiskele Belediyesi Nilüfer’in çalışmalarını inceledi

Hayata geçirdiği projeler ve uygulamalarla dikkat çeken Nilüfer Belediyesi, başka belediyelere de örnek oluyor. Birçok belediye Nilüfer Belediyesi’nin insan odaklı projelerini mercek altına alıyor. Son olarak Kocaeli’ne bağlı Başiskele Belediyesi Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde gördü. Başiskele Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Hüseyin Ayhan ve beraberindeki heyet, Nilüfer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü,  Bilgi İşlem Müdürlüğü, Ulaşım İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Çalışmaları yerinde inceleyerek fikir alışverişinde bulunan heyet, süreç yönetimi, EFQM uygulamaları ve iyi uygulama örnekleri ile ilgili bilgi aldı.